Vertaistuki

Vertaistuki auttaa jaksamaan

Vertaistuki tarjoaa tutkitusti tehokasta apua nivelsairauden kanssa jaksamiseen ja arjessa selviytymiseen. Vertaistukiryhmässä pääset keskustelemaan ja jakamaan vinkkejä niiden ihmisten kanssa, jotka todella ymmärtävät, millaista on elää nivelrikkokivun kanssa. Samanlaista tukea on vaikea saada läheisiltä, jotka eivät itse sairasta nivelrikkoa. Ryhmässä et ole ongelmiesi kanssa yksin. Usein vertaistukiryhmät tarjoavat myös tilaisuuksia yhteiseen nivelystävälliseen liikuntaan.

Suomen Nivelyhdistyksen alaosastot, nivelpiirit tarjoavat vertaistuki- ja liikuntaryhmiä jo kymmenillä paikkakunnilla eri puolilla Suomea. Uusia nivelpiirejä perustetaan kovan tarpeen vuoksi jatkuvasti. Ajantasaiset tiedot ryhmien toiminnasta löydät Internet-osoitteesta www.nivel.fi tai numerosta 09 271 2312.

Vertaistukea saat kätevästi myös verkon välityksellä erittäin suositun Nivelklubikeskustelufoorumin kautta osoitteessa www.niveltieto.net/keskustelu. Lisäksi Suomen Nivelyhdistys ylläpitää puhelimitse toimivaa Nivelneuvontaa, johon kuka tahansa voi soittaa maksutta mistä päin Suomea hyvänsä. Numerossa 0800 05252 vastataan terveydenhuoltoon ja sosiaalihuoltoon liittyviin kysymyksiin, ja luottamukselliset puhelut voi käydä myös nimettömänä.

Copyright 2014 Suomen Nivelyhdistys ry. Kaikki oikeudet pidätetään.